Konfirmation

Børn, der er døbt med den kristne dåb, kan blive konfirmeret, hvis de har deltaget i konfirmations-forberedelse og er fortrolige med den kristne børnelærdom og Folkekirkens gudstjeneste.Det er altså ikke nødvendigt at være døbt for at deltage i konfirmationsforberedelsen, men hvis man vælger at blive konfirmeret, skal man døbes inden da.

Når man går i syvende klasse, kan man tilmelde sig konfirmationsforberedelse. Man bliver ikke nødvendigvis konfirmeret klassevis, men kan vælge, hvilken af pastoratets sognekirker, man vil konfirmeres i. Konfirmationsdatoerne ligger fast og kan ses nedenfor, og konfirmandundervisningen starter i uge 43.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem den 1. april og den 30. september, og du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte sognepræsten.

Konfirmationskalender:

Herrested
Refsvindinge
Kullerup
2021

4. september

28. august

22. august

2022

15. maj

8. maj

1. maj

2023

21. maj    

14. maj

 7. maj

Grundet usikkerhed om udviklingen i covid-19, har vi set os nødsaget til at træffe en hurtig beslutning om at rykke årets konfirmationsdatoer til august/september.

Adresser

Herrested Kirke

Odensevej 61A

5853 Ørbæk

Refsvindinge Kirke

Kirkevej, Refsvindinge

5853 Ørbæk

Kullerup Kirke

Ferritslevvej 28C

5853 Ørbæk

Sognepræst

Anasia Sjøstedt-Elnef

Tlf: 65 98 19 85

Mail: asj@km.dk

Mandag er fridag.


Design Mark & Storm A/S